Skip to Content

„Златната ябълка на успеха“ 2016

„Златната ябълка на успеха“ 2016 

13.05.2016 г., 10-17 ч., Аула на Софийския университет

За четвърта поредна година, в Ректората на Софийски университет, ще се проведе кариерният форум „Златната ябълка на успеха“. Студентите ще имат възможността да се срещнат  и поговорят с работодатели, предлагащи работни и стажантски позиции, в различни професионални сфери.

Тази година фокусът е поставен върху филологическите профили. Международни и български фирми от различни професионални сфери и неправителствени организации ще потърсят своите бъдещи служители и стажанти, които говорят от английски до китайски, японски, финландски, чешки или иврит.

В приложените файлове ще намерите регистрационна форма, която да попълните. В нея ще имате възможността да посочите предпочитани работодатели и област на развитие, както и писък с фирмите, които ще вземат участие във Форума. Разбира се, всички са добре дошли!

 

Допълнителна информация:

http://www.horizons.bg/en/news/632-goldenapple2016 

https://www.facebook.com/events/1518481821794917/

И ако искате да попитате още нещо, обръщайте се към Кариерния център на СУ или Христина Ивановател. 0887 188 308, e-mail: hristina.ivanova@horizons.bg.

Кариерният форум „Златната ябълка на успеха“ се организира съвместно от Факултета по класически и нови филологии, Центърът за кариерно развитие на СУ и „Хорайзънс България“, агенция за подбор на персонал.

Прикачен файлРазмер
за студенти.doc120 KB
фирми.doc110 KB