Skip to Content

Обучение „Как да стигнем до мечтаната работа?“ – трето издание, 2 ноември 2015

Дата на събитието: 
Mon, 02/11/2015 - 10:00 - 17:30

Достатъчно подготвен/а ли съм за интервю за работа? Какво искат от нас работодателите? Коя е моята работа-мечта и как да стигна до нея? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговор. Разбира се, няма да подминем и документите, които се искат от нас, както и какво трябва и не трябва да правим/говорим по време на интервю.

Въпрос: Какво ще е това обучение? Отговор: Интересно и полезно

Въпрос: Ще науча ли нещо практично? Отговор: Не само това, ще имате възможност и да го изпробвате.

Въпрос: Нали няма да слушам само тъпи презентации?Отговор: Не, но и ще чуете доста полезни неща. Важното е да знаете, че обучението ще бъде доста интерактивно!

Предлагаме Ви обучение, с което ще научите повече за търсенето на работа, за уменията, които търсят във Вас работодателите, за това как да се отправите по правилния път към пълноценна професионална реализация.

Участвайте в обучението на 2 ноември (понеделник) от 10:00 до 17:30 ч. в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – ректорат, Конферентна (огледална) зала!

Всеки участник ще получи обучителни материали и сертификат за преминато обучение.

Запишете се за участие, като ни изпратите имената си, възрастмобилен телефон за връзка и e- mail на ela@mikcvitosha.info до края на деня на 31 октомври.

Обучението се организира от МИКЦ Витоша и Център за кариерно развитие при СУ „Св. Климент Охридски“