Skip to Content

Кариерно развитие чрез доброволчество: Среща с TimeHeroes в СУ

Дата на събитието: 
Thu, 14/01/2016 - 16:00 - 17:30

Как да започнеш първата си работа, когато всички търсят хора с предишен трудов стаж? Стани доброволец по време на следването си – доброволческият опит ще ти послужи като доказателство за развити знания и умения и ще ти помогне да блеснеш пред мечтания работодател.

Включи се в създаването на клуб за доброволчество в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и вдъхнови хората около теб за подвизи!Заедно станете част от мрежата от независими студентски доброволчески клубове в цялата страна, които TimeHeroes подкрепя. Бъдете активни доброволци и ще получите официален сертификат.

Ела на 14.01 в 16 ч. в Конферентната зала на СУ (Ректорат, II етаж, северно крило), за да разбереш какво ти дава доброволчеството и как можеш да се включиш в създаването на СУ доброволчески клуб!

Защо да станеш доброволец?

Освен че ще направиш възможни безброй каузи, ти помагаш и на самия себе си. Доброволчеството и управлението на доброволчески клуб развива умения за общуване, организиране, управление на времето, работа в екип, както и знания в специфични области.

Освен всичко това, доброволчеството е страхотен, а често и забавен, начин да прекараш свободното си време. Създава и нови приятелства.Участвай или създай мисии според интересите ти – доброволци винаги са добре дошли в инициативи, свързани с природа, животни, спорт, културни събития и фестивали, здраве, образование, социално слаби хора, деца в институции и много други.

Виж какво правят някои от доброволческите клубове в мрежата на TimeHeroes.

В рамките на събитието студенти от клона на AIESEC Bulgaria в Софийски университет ще представят Global Citizen - международна доброволческa програма за период от 6 седмици.

Събитието се организира с подкрепата на Кариерен център при СУ „Св. Климент Охридски“.